Tilføj medskribenter til dit site

Skal du udgive indhold sammen med dine kolleger og/eller medstuderende så kan du invitere dem til at være medforfattere på din blog/dit site.

Hvis dine medskribenter aldrig har brugt systemet før

Vælg “Add User”/”Tilføj bruger” under menuen Brugere – og her skal du bruge deres KU-brugernavn (fx. abc123) og vælge hvilke rettigheder de skal have. (Læs mere om hvad de forskellige roller giver rettigheder til i WordPress Codex). Så bliver de automatisk meldt ind (de får ingen email – så husk at fortælle dem, at de nu har adgang).
nybruger

Hvis dine medskribenter allerede har brugt systemet

Under “Alle Brugere” kan du tilføje en eksisterende bruger. Så får du følgende billede, hvor du skal skrive deres KU-email og vælge hvilke rettigheder de skal have. Din nye medskribent får en email fra systemet, hvor de skal acceptere din indmeldelse.

ny_bruger

 

Skriv en kommentar

Navn og emailadresse skal udfyldes.