Få succes med din blog/dit site?

Har du svært ved at få læsere til at følge og kommentere på din blog eller dit site?

Her er nogle tips til succes:

  1. Få online trafik ved ofte at poste indhold, skriv på andre sites/blogs for at få opmærksomhed, brug sociale medier som facebook eller twitter for at dele opslag, og kommenter ofte på blogs af folk som du ønsker skal følge dig.
  2. Hold dine følgere glade ved f.eks. at vise de bedste fem følgeres kommentarer på din blog og inkluder et link til deres blogs for at fremme loyalitet, tak alle som kommenterer eller deler dit indhold, og kommentarer og del deres posts til gengæld.
  3. Gør det nemt for dine følgere at dele dit indhold, og gør det attraktivt for dem at gøre det.

For flere gode tricks til at få succes med din blog kan du læse:

Skriv en kommentar

Navn og emailadresse skal udfyldes.